Det är mycket nu, däröfr har jag varit lite dålig på att blogga. Har ju varit arbetslös i ett halvår vilket verkligen tärt på mig men nu har äntligen arbetsförmedlingen gjort så att jag får gå en validering till undersköterska på 4 veckor. Pendlar mer än 4 timmar om dagen men det är de värt ! bara känslan av att ha något att göra om dagarna gör livet mycket roligare. Sen är det helt galet mycket plugg, de senaste dagarna har jag suttit 12 timmar om dagen med bara små pauser emellan. Herregud, men om jag klarar detta då är jag undersköterska i Januari och kommer mycket lättare få ett jobb och gud som jag vill jobba nu ! Så håll tummarna för mig där ute !

Andra veckan med dålig träning, blev bara två gånger förra veckan och bara en gång denna veckan än sålänge men ska nog knåpa hop iaf ett träningspass till, men det är svårt att få in tiden när man inte bara går hemma om dagarna längre ^^ 
Var ute i helgen och dansade igen, hade på mig klänning (hur ofta har det hänt , never!), hade ingen aning om att det kunde vara såhär kul att gå ut på klubbar, det var ju inte alls så kul förr ;P

När jag ser bilder på den där tjejen som var jag för ett halvår sedan så känner jag inte igen henne. Jag kan inte förstå det. Till och med personlighetsmässigt så känns det som jag har hittat mig själv igen, den där bruden som började gå upp i vikt och som varit vilsen sedan dess har hittat tillbaka igen, fjantigt men sant. Det är himmelskt. 

Sen måste jag skriva om det här himla söt och tuggsuget jag får om kvällarna, det är lika hemskt som förr och varje dag äter jag något oyttigt, kanske popcorn eller godis eller lte chips men det gör inget för jag tränar ofta hårt under dagarna och äter rätt under resten av dagen så lite får jag nog synda tycker jag själv iallafall. Vågen idag stod på 73. trodde inte alls jag hade gått ner i vikt pga av att  både alkohol och godis har slinkt ner i mig i större mängder än vanligt, men tror det beror på att jag kan äta godis men av godis blir jag ofta mätt och lätt illamående så äter jag lite godis under dagarna så äter jag ingen mat. Dåligt men sant.

 

Nä nu ska jag återgå till PLUGGET 🙂 woho